Ce se intamplă cu Pământul ?

  " Dupa catrastrofa naturala din Japonia urmata de  o tragedie interminabila , toti ne intrebam ce se intampla cu Pamantul ? Toate par ar fi luat`o razna , cutremure devastatoare se tin lant , din Chile pana in Noua Zeelanda si apoi pana in Japonia . Cei care au scapat de zguduirea pamantului , au fost luati de valurile tsunami de 10 m, totul culmineaza cu amenintarea nucleara .

   Suntem martorii unor tranformari fara precedent in care victimele se numara cu zecile de mii .Acum sigur ca fiecare interpreteza cum vrea ceea ce se intampla in aceste zile .
   Unii vorbesc despre o pedeapsa divina , altii afirma ca astfel de evenimente au mai avut loc,si vor mai avea loc, facand parte din evolutia naturala a planetei noastre. "
   Tot ceea ce se intampla trebuie sa se intample, daca se intampla exista un sens .... Universul nu este haotic , Universul nu este mecanic , este inteligent , are propria lui constiinta !! Pamantul are propria lui vibratie , pamantul se manifesta ca o fiinta iar omul este  o fiinta mica , este ca o celula in corpul asta mare numit Univers.
   Cu alte cuvinte nu exista " timp "( ore , secunde )  exista timp doar in conventia noastra . Universul nu este liniar iar daca ar fi, inseamna ca trecutul e irepetabil , prezentul irepetabil iar viitorul este unic .
   Noi cei din occident avem o retinre fata de singura certitudine pe care o avem si aceea ca daca ne-am nascut trebuie sa si murim .Si atunci orientalii invata cum sa moara , iar invatand asta , isi valorizeaza foarte mult viata.Noi invatam din pacate sa fugim de moarte , iar trimitand in alta parte aceasta certitudine ca va trebui sa murim  ... nu stim nici cum sa traim , nu stim sa ne organizam si nici nu stim sa ne respectam viata impreuna.


 P.s : Tot ce se intampla face parte din planul DIVIN !!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Să ne imaginăm zic...

Mă doare`n cot de ce spune lumea ?!!?