Postări

Se afișează postări din iulie, 2012

Ce frumoase sunt amintirile....

Imagine
   O melodie in care ma regasesc de la primul vers pana la ultimul.Sper ca si tu cel care ai aterizat din greseala pe aici sa poti spune ca aceste amintiri fac parte si din viata ta .... O zi faina va doresc :)     P.s : Asa a fost si copilaria ta ? :)

Eu vara nu votez...

Imagine
        In toata aceasta saptamana m-am uitat ca tot omul la tv pentru a avea o idee in ceea ce il priveste pe Basescu.Si am ajuns la concluzia ca romanii trebuie sa stie si sa inteleaga variantele cinstite pentru 29 iulie 2012.Iata ce trebui sa faca cei carora nu le curg bale din gura de prosti sau care nu fac parte din gastile politice si de afaceri mafiote a celor doua tabere : sa gandeasca si sa actioneze !! Dupa parerea mea exista doar 2 variante :     - Varianta 1 - Cei care cred Traian Basescu a scazut salariile fara motiv, a taiat pensiile si subventiile la caldura, a inchis spitalele, a lasat romanii fara locuri de munca si le-a vandut fabricile....SA VOTEZE DA, SA PLECE BASESCU !!     - Varianta 2 - Cei care cred ca Iliescu si Voiculescu dau o "lovitura de stat" pe model comunist folosindu-se de Ponta si Antonescu, cei care vad cum este calcata constitutia in picioare, cei care inteleg ca frica de puscarie a liderilor USL este uriasa ....SA NU MEARGA LA VOT !!    

Mister rezolvat !!

Imagine
  Cred ca cel putin odata ati mancat la micul dejun sau ca simpla gustare Nutella sau Finneti si cu siguranta va placut.Ceea ce nu stiati e urmatorul lucru: cum e facuta si provenienta.Azi am rezolvat misterul care ma tot macina ca sa zic asa...Dovada o aveti mai jos.O zi superba va doresc :) P.s : Vedeti cat de mult ne iubeste Domane Doamne !!?? :))

Paradoxul vremurilor noastre...

Paradoxul vremurilor noastre în istorie este ca avem: Cladiri mai mari, dar suflete mai mici; Autostrazi mai largi, dar minti mai înguste. Cheltuim mai mult, dar avem mai putin; Cumparam mai mult, dar ne bucuram mai putin. Avem case mai mari, dar familii mai mici, Avem mai multe accesorii, dar mai putin timp; Avem mai multe functii, dar mai putina minte, Mai multe cunostinte, dar mai putina judecata; Mai multi experti si totusi mai multe probleme, Mai multa medicina, dar mai putina sanatate.                                                                                    Octavian Paler

O zi de pescuit pe Bahlui

Imagine
   Ieri fiind sambata si neavand ce face, am decis sa ma duc putin sa practic unul din sporturile dragi mie (pescuitul).Ca atmosfera sa nu fie plictisitoare si sa am si eu cu cine sa schimb o vorba, am luat si un prieten (Ionut).Am stat circa 20 de minute pentru prima captura daca o pot numi asa (un pestisor de aur desigur).Intre timp Ionut se dusese dupa 2 beri reci, sa ne mai racorim putin...imediat dupa ce am tras 2 gaturi a venit si captura zilei.    Dupa 3 ore in care am fost atacati in permanenta de soare ne-am decis sa ne retragem la o bere si un biliard, asa ca baietii. O zi faina sa aveti.  

Copilul sintetic...

Imagine
     Dan Teodorescu unul dintre interpretii mei preferati, el e ca un Mircea Badea transpus pe scena.Absolut genial omul,vorba unei prietene de pe blogosfera "ce-i al lui, e al lui".Auditie placuta va doresc.   P.s : 1.Descrie perfect copilul din zilele noastre :)           2.Ai sa dai comment la fraier ? :))

Mircea Badea a comis-o iar !!

Imagine
P.s : Tu ai sa mai unji una ? :)

Adevăruri tulburătoare

Imagine
P.s: Anul acesta la Cannes “Adevăruri tulburătoare despre DACI” a făcut ca majoritatea filmelor de fictiune să pară banale si plictisitoare.

3 zile de relax la țara

Imagine
   Dat fiind faptul ca in oras nu prea mai ai cum sa respiri de toata nebunia din jur, agitatie....am decis sa ma retrag pentru 3 zile intr-un loc mai linistit.Nu am mai auzit masini, nu am mai vazut agitatia din oras, m-am deconectat total.Mi-am incarcat bateriile care erau pe low :))    Si daca tot am fost la tara am decis sa fac si ceva nou pentru mine, sa incerc sa mulg o capra, prima incercare a fost de incalzire, a doua as putea zice ca puteai sa bei jumate de pahar de lapte.Am sa pun niste poze pentru a va face o idee. Spre locul "executiei " :))   P.s : O saptamana reusita sa aveti !! :)

Mesaj pentru presedintele interimar !!

Imagine
P.s : Tare sau ce ? :)) Sper ca tot el sa iasa si la prezidentiale ......prea tare omul :) 

La mare sau la munte ?

Imagine
     Ca orice tanar, sunt in cautare de ceva nou,ceea ce muntele iți poate oferi.Nu mi-e rușine să zic că sunt un împătimit al muntelui – ideea mea pentru o vacanță ideală se rezumă la cutreieratul munților zile în șir, fără să te mai gândești la toate problemele care te așteaptă odată întors acasă. Oriunde ai fi, pe orice colină sau munte, în orice parte te-ai uita, vezi un peisaj diferit. Niciun pic de monotonie. Desigur, copacii sunt toți la fel, pietrele sunt la fel de tari, iar urșii, ei bine, dacă l-ai văzut pe unul, i-ai văzut pe toți. Însă, în afară de aceste mici detalii, peisajele sunt uluitoare.      Nu spun asta doar pentru că îmi place muntele. Am urcat acum câțiva ani pe varful Giumalau împreună cu mai mulți prieteni(cu corturile), unii nu mai urcase niciodată pe munți . La jumătatea drumului erau de`a dreptul fascinați de peisajele din jur, ei fiind obișnuiti cu monotonia plajelor de pe țărmul mării.     Circa opt din zece tineri încep să-și planifice o escapadă la

Sa credem in visele noastre

Imagine
   Incep acest articol cu niste intrebari simple.Cate vise ti-ai implinit pana acum? Iti amintesti de visele tale din copilarie? Sau ce vise ti-ai facut in adolescenta, in timpul liceului, apoi in timpul facultatii si imediat dupa? Cate dintre ele ti s-au implinit? Pe cate le-ai abandonat, le-ai uitat sau chiar ai renuntat la ele fiindca ai intrat in valtoarea cotidianului, ai adoptat spiritul de turma chiar involuntar de dragul unei normalitati stabilite intotdeauna de altii si niciodata de tine?    Nu poti deveni un om de succes daca nu-ti urmezi visele. Daca nu faci ceea ce-ti place, ceea ce te face sa te simti bine, care sa-ti ofere bucurie, sa te implineasca.Poate ca de aceea sunt atat de multi oameni nemultumiti, frustrati, neimpliniti.    Cei care au vise sunt capabili de a lua decizii majore pentru ei si apoi sunt in stare sa isi ia angajamentul si dedicarea personala de a le duce la bun sfarsit.Acestia sunt oameni speciali pentru ca abia dupa stabilirea telului urmeaza lupt

Joaca de`a credinta !!

Imagine
     In cele ce urmeaza o sa vedeti si auzi o poveste incredibila despre modul in care este "cultivata" credinta in mintile oamenilor, despre cum profita BISERICA de naivitatea oamenilor si incultura romanilor.Oare de ce toti reprezentantii Bisericii spun : " Urmeaza sa se ia masuri " si niciodata nu se actioneaza inainte de a ajunge in presa ? Dintr`un simplu motiv, Biserica are nevoie de asa ceva, are nevoie de credinciosi care sa susinta finanaciar Biserica si de acei naivi care cred in miracole pe care desigur Biserica le poate face. 46 de minute in care unii pot intelege ceva, altii mai nimic.Vizionare placuta :)  Ps : Care e parerea ta in legatura cu Biserica/Credinta? :)