Postări

Se afișează postări din octombrie, 2012

Ziua fără cuvinte (6)

Imagine

Să ne simtem bine zic...

Imagine
- Bărbații care se bucură că au multe pretendente ar trebui să știe ca în general chestiile ieftine atrag mulți cumpărători  ! :D -  Rugăciunea unei femei: Doamne, mă rog Ţie să îmi dai înţelepciune să îmi înţeleg bărbatul, să îl iubesc şi să îl iert, să am răbdare la toanele lui, fiindcă Doamne, dacă îmi dai putere, îl bat de îl omor !! :)) -  Sunt mulţi proşti în jurul nostru, însă în fiecare zi mai apare câte unul care stabileşte un nou record ! :))

Cu aşa ceva îmi omor timpul...

Imagine
       P.s : 1.CeeeSeee Rulllzzz !!!           2.Aveţi şi alte variante de a petrece timpul liber ? :)

Să ascultăm puţină muzică zic...

Imagine
                                                                                P.s : A fost o vară rece pentru voi ?

Am nevoie de legitimaţii (toate legitimaţiile METRO să apeleze la mine)

Imagine
      După ce am terminat de făcut parţial legitimaţii pe acilea pin IASI pe la mine, coordonatoarea METRO a decis că e timpul să vizităm şi alte locuri de pe lângă IASI cum ar fi de exemplu PASCANI şi comunele sale.Săptămână trecută am trecut prin PASCANI şi prin comuna Cozmeşti iar vineri am aterizat prin MIROSLAVA.Ca azi să aterizăm unii prin Hârlau iar alţii prin comunele de pe lângă.Am marea plăcere să vă arăt pe unde mi-am petrecut ziua şi mai ales cu cine.O săptămână plăcută vă doresc tuturor. P.s : 1.Am rămas în continuare lideri de piaţă în ceea ce privesc legitimaţiile METRO.         2.Locul unde am aterizat azi se numeşte sat BUHALNITA comună CEPLENITA.

Ziua fără cuvinte (5)

Imagine

Suntem o naţie învingătoare ?!?!?

Imagine
           

10 tehnici de manipulare a "PROSTiMii"

Imagine
   Astăzi voi scrie despre cum suntem manipulaţi, sau cel puţin cum cred eu că suntem manipulaţi atât de presă cât si de politicieni. 1. “Prostimea” trebuie să aibă mereu mintea ocupată cu altceva decât cu problemele ei adevărate. Pentru această, presă distrage permanent atenţia de la problemele economice sau sociale reale, îndreptând-o către subiecte minore, dar cu mare impact emoţional. 2. “Prostimea” trebuie să perceapă conducătorii drept salvatori ai naţiunii. Pentru aceasta, presa inventează false ameninţări care îngrijorează “prostimea”. Politicienii sunt prezentaţi apoi că “salvatori” şi poporul acceptă chiar şi limitarea drepturilor şi libertăţilor democratice. 3. “Prostimea” trebuie permanent pregătită pentru mai rău. Pentru aceasta, presa promovează imaginea unui guvern preocupat pentru ameliorarea condiţiilor de trai. Politicile antipopulare dure se vor aplica lent pentru a se preveni ori atenua protestele sociale. 4. “Prostimea” trebuie să creadă că

Ziua fără cuvinte (4)

Imagine
motănelu` meu

Turcia - România

Imagine
    Ziua meciului a sosit şi va fi transmis de TVR 1 începând cu ora 20:30. Sper să fie un meci de calitate iar la sfârşitul meciului România să fie echipa care va câştiga. Pronosticul meu pentru acest meci este simplu Turcia 0-1 România ( gol Adrian MuTu ). Să sperăm că aşa va fi....voi fi alături de tricolori şi îi voi încuraja alături de 2 prieteni de ai mei. Iar că să nu va plictisiţi până când va începe meciul şi în timpul pauzei...voi pune şi o melodie. O seară făină. HAI ROMÂNIA !!!          

Weekend-ul pupătorilor de moaşte

Imagine
  Ca în fiecare an în luna octombrie Iaşul este pregătit să primească peste 1 milion de pupatori de racle cu moaşte, unii chiar sau specializat în aşa ceva, aduc hainele celor dragi şi ating racla, obiecte personale etc. Acest eveniment iniţiat şi patronat de Biserica Ortodoxă Română adună sute de mii de oameni simpli, ce au călătorit sute de kilometri, au răbdat de foame şi de frig,se strivesc pur şi simplu ca să atingă cu mâna nu ştiu ce raclă sau nu ştiu ce moaşte.Unii se îmbrâncesc pentru a ajunge cât mai repede în faţa iar alţii cad din picioare de foame şi epuizare, cei mai slăbiţi dintre pelerini nu vor mai atinge racla, ci targa celor de la salvare.   Din buzunarul cetăţeanului contribuabil se plăteşte salariul suplimentar al poliţiştilor, oamenilor de ordine,trenuri suplimentare,medici pregătiţi să dea primul ajutor.Biserica nu plăteşte nimic, ea doar încasează ( nu ţi se pare corect? )     Ca o poamană pentru cei ce-i pune să se înghesuie că nişte amărâţi şi îi aduce

După 2 săptămâni de muncă

   În articolul de azi scriu primele mele impresii în ceea ce priveşte jobul meu(Agent Achiziţii Clienţi).După săptămâna de training prima mea reacţie a fost că nu am să mă descurc neavând experienţă în acest domeniu.Plus de asta mă gândeam cum am să reacţionez când am să dau peste fel şi fel de oameni (mai puţin educaţi).Dar toate aceste gânduri au fost spulberate după ce am abordat primul meu client, a fost şi norocul începătorului că am dat peste o persoană foarte de treabă.    După 3 zile vorbeam cu clienţii cu o detaşare de parcă lucram în domeniu de vreo 2 ani.Nu credeam că o să mă descurc atât de bine, iar că totul să fie practic perfect, Alina (coordonatoarea acestui proiect) a anunţat şefii de grupă că noi cei din Iaşi am ieşit primii la nivel naţional.Ce poţi să îţi doreşti mai mult, o satisfacţie mai mare nici că se putea.    În concluzie pot să spun că îmi place primul meu job. O zi minunată tuturor.

Caut pe cer o stea....

Imagine
   Ajungând azi acasă cam obosit ce-i drept...am poposit puţin la laptop, în speranţa că mă voi relaxa puţin şi am dat peste o melodie care chiar asta a făcut.Sper să funcţioneze şi la voi. O seară liniştită tuturor.      

Greu cu ai noştri români

    Greu de înţeles şi imposibil de acceptat : pe aproape tot ce pun românii mâna se alege praful.Cu mici excepţii-copiii minunaţi care câştigă olimpiade şcolare şi nu-i băgă nimeni în seamă sau medicii de excepţie care pleacă afară să poată munci, pentru un salariu decent, în rest totul este un jaf naţional.Doar câteva exemple vă pot da, dar sunt sigur că sunt foarte multe pe care le ştim cu toţii.      Înfometăm ursii că să-i putem vâna gratis, lăsăm bolnăvii de cancer să moară în chinuri că  să furăm banii de medicamente, regizăm privatizări de circ că să-i lăsăm pe smekeri să jefuiască economia ţării şi lista poate continua sau puteţi să o măriţi chiar voi.       P.s : 1.Sunteţi mândru că sunteţi român ?              2.Cei care nu sunt de aceaşi părere cu mine, nu sunt duşmanii mei ci parteneri de dialog civilizat pentru aflarea adevărului...