Ziua Briliantului


  
     Azi Adrian MuTu împlineşte 34 de ani, vârstă la care mulţi jucători se gândesc deja la retragere, dar nu putem vorbi de aşa ceva şi în cazul său.Printre cele mai mari dorinţe ale lui este să îi bată pe maghiari la ei acasă ca să mai participăm şi noi la un mondial de mare calibru cum va fi cel din Brazilia din 2014.Sper că această dorinţa a lui să i se împlinească. Deşi nu se descurcă aşa de bine la echipa sa de club Ajaccio marcând doar 4 goluri, rămâne un jucător de bază pentru Echipa Naţională a României, aş îndrăzni să spun chiar indispensabil.La mulţi ani, Adi !!!

Comentarii

  1. Nu ma alatur! Am motivele mele!
    Spor la job si zi senina!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu daca mai prinde el nationala si nici nu cred ca este atat de indispensabil,s-a vazut in ultima partida la nationala cand facea balet pe teren:))).Vremea lui la nationala a trecut,a fost bunicel pot spune,putea sa fie chiar mai bun daca era serios..asa cum a fost la Helas Verona,AC Parma.
    Eu ii urez la multi ani,sanatate si mult noroc in viata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate nu cred ca va mai fi convocat la echipa nationala. Echipa ar avea nevoie de experienta lui, dar daca n-o sa joace la echipa de club Piturca nu-l mai cheama la lot.

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa mai fie convocat la nationala Ionut, sunt sigur de asta :) zi faina sa aveti :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Indispensabil echipei nationale? C'mooon! Rusescu, in forma in care e, e de 5 ori mai bun! Dar deh, Piturca - minunatul nostru selectioner - e mult prea orgolios...(nu stiu de ce). Mutu a avut sansa lui, a dat cu piciorul, iar acum se scalda in mediocritate. Sa-i fie de bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Merita si Rusescu sa fie convocat la nationala dar sa fie titular in locul lui Mutu e mai greu :) nu are experienta lui....

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

~ Parerea ta conteaza pentru mine ~

Postări populare de pe acest blog

Să ne imaginăm zic...

Mă doare`n cot de ce spune lumea ?!!?